Blijf op de hoogte!


Italiaans Restaurant Taormina
Laat 85 – 87
1811 EC Alkmaar
Tel 072  5110364 / Mob +31 6 82543294

Email: taormina.alkmaar@hotmail.com

Openingstijden:

Permanent gesloten

 

 

Volg ons via Facebook!

Italiaanse keuken meer dan Pizza

Geplaatste op zaterdag 18 januari 2014

Pizza, wie kent het niet!? Een echt typisch Italiaans gerecht; tegenwoordig is het steeds moeilijker om van een èchte Italiaanse pizza te kunnen genieten. In onze pizzeria-ristorante bereiden wij onze pizza’s op traditionele wijze, namelijk met échte mozzarella wat door ons wekelijks wordt geïmporteerd vanuit Italië en verder gebakken in een houtgestookte steenoven.

Behalve pizza’s heeft de Italiaanse keuken zoveel meer te bieden, en ook bij ons in Taormina kunt u genieten van andere heerlijke gerechten zoals zelfgemaakte pasta’s, (onze pasta parmigiano bijvoorbeeld, bij u aan tafel bereid in de parmezaanse kaas) verse vis en vlees gerechten en verschillende antipasti.

Deze maand hebben wij buiten de kaart een bijzonder gerecht : pappardelle (zelfgemaakte lintpasta) met een ragú van hertenfilet en wild zwijn, gewoon om een keer iets anders te proberen, en als u toch lekker uit bent, waarom dan niet een lekker flesje wijn er bij bestellen!? Genoeg keuze uit onze uitgebreide wijnkaart.

In een echt Italiaans restaurant mag het ijs en de tiramisú uiteraard niet ontbreken, en ja ook dit wordt allemaal door ons zelfgemaakt, u kunt kiezen uit verschillende smaken van échte Gelato Italiano.

 

Buon Appetito!

Terugkeren